Tilaus- ja sopimusehdot

Tilaus- ja sopimusehdot 2017-12-19T08:07:41+00:00

Yleistä

Maahantuomistamme kosmetiikkatuotteista on saatavilla niiden tuotetiedot, joista ilmenee vaikuttavat aineet ja käyttötarkoitus. Kosmetiikkatuotteista on saatavilla niiden MSDS- listat tarvittaessa.

Tilaaminen

Tilaukset tehdään pääsääntöisesti verkkokauppamme kautta mutta otamme myös vastaan sähköpostilla ja puhelimella tehdyt tilaukset.
Myyjä pidättää itsellään omistusoikeuden tuotteisiin, kunnes kauppahinta on kokonaisuudessaan maksettu.

Toimituskulut

4,90 € (postiautomaattiin tai nouto postista), yli 100 € tilaukset ilman toimituskuluja.

10 € (toimitus kotiovelle), yli 100 € tilaukset ilman toimituskuluja.

Toimitusaika

Mikäli tavaraa on varastossa, postituspäivät ovat tiistai ja torstai.
Mikäli toimitus viivästyy siitä pyritään ilmoittamaan asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse.

Hinnat

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään. Hinnoitteluvirhe tilanteissa VIPcos:lla on mahdollisuus ilmoittaa asiakkaalle korjattu hinta tai perua asiakkaan tekemä tilaus.

Maksaminen

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Tarkemmat ehdot ovat tarjolla Checkout:n sivuilla: checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/

Tuotetiedot

VIPcos ei vastaa teknisten tietojen oikeellisuudesta ja pidättää oikeuden muuttaa teknisiä tietoja ilman eri ilmoitusta. Kaikki oikeudet pidätetään.

Takuu

Kaikilla VIPcos:n maahantuomilla ja myymillä tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu. Takuun voimassaolon edellytyksenä on, että tuotetta käytetään vain valmistajan antamien ohjeiden mukaisesti. Mikäli tuotteessa, jonka olet ostanut VIPcos:sta, ilmenee takuuaikana virhe, tulee sinun ottaa viipymättä yhteys maahantuontiin. Huom! Kaikista takuupalautuksista tulee sopia etukäteen VIPcos:n kanssa.

Myyjän korvausvelvollisuus rajoittuu kaikissa takuu- ja korjaustapauksissa enintään tuotteen kauppahintaan. Myyjällä ei ole velvollisuutta korvata välillisiä vahinkoja.

Palautusoikeus

Kaikki tuotepalautukset VIPcos:lle tulee sopia ennen tuotteen palautusta. Tarkempia tietoja palautuskäytännöistä ja ohjeet mahdollisia palautuksia varten saat soittamalla maahantuontiin.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen. Palautusoikeus ei koske avattuja nesteitä, kemikaalituotteita tai asiakkaalle tilaustyönä tilattuja tuotteita tai mitään käyttöönotettuja tuotteita. Tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla palautettaessa täysin samanlaisessa kunnossa kuin se oli myyntihetkellä.

Reklamaatiot

Tavaran saavuttua pyydämme teitä välittömästi tarkistamaan lähetyksen ja ilmoittamaan mahdollisista puuttuneista tai viallisista tuotteista kolmen (3) arkipäivän kuluessa. Myyjän korvasvelvollisuus rajoittuu kaikissa takuu- ja korjaustapauksissa enintään tuotteen kauppahintaan. Myyjällä ei ole valvollisuutta korvata välilllisiä vahinkoja.

Kaikissa lähetystä koskevissa kysymyksissä voitte ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@vipcos.fi tai puhelimitse toimiston aukioloaikoina ark. klo 9-17 p.045 210 6333.

Aiheettomat tilaukset

Aiheettomista ja häirintätilauksista tehdään rikosilmoitus.

Huom! Tuotteet postitetaan tiistaisin ja torstaisin.